Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Filmvertoning ‘Onder het Maaiveld’

30 mei vanaf 19:30 tot 22:30

Wegens het groot aantal geïnteresseerden voor de vertoning van 28 maart j.l. bij het Streekmuseum Krimpenerwaard, organiseert Prachtlint Krimpenerwaard opnieuw een filmvertoning van ‘Onder het Maaiveld’.
De film ‘Onder Het Maaiveld’ maakt het ongeziene gezien. De film inspireert en verwondert en geeft inzicht in de bodem. Naast de wereld boven de grond bevolkt door planten, insecten en vogels, maar vooral door mensen, bevindt zich een tweede wereld: een ondergrondse gemeenschap van wortels, larven, wormen, schimmels, bacteriën, amoeben en geleedpotigen.
De film ‘Onder Het Maaiveld’ laat zien wat er in het groot moet gebeuren door te focussen op de wereld om ons heen en de fascinerende wereld direct onder onze voeten. Eigenlijk heel bijzonder dat we elke dag over de natuur heen kijken die de basis vormt van ons bestaan op aarde.
‘Onder het Maaiveld’ ging in maart 2023 in première en is de best bezochte documentaire geweest met zeer hoge waardering.
Prachtlint Krimpenerwaard biedt je de exclusieve kans deze film alsnog te zien op 30 mei a.s. bij het Cultuurhuis in Krimpen aan de Lek.
Kom je uit de Krimpenerwaard of Krimpen ad IJssel? Jij kunt er bij zijn door je aan te melden via kw@prachtlint.nl. We vragen een vrijwillige bijdrage op de dag zelf. Vanaf 19.30 uur staat de koffie klaar.
Let op, we hebben beperkte plaatsen. Registratie is op basis van volgorde van aanmelden. Wees er daarom snel bij!
De filmvertoning wordt mede mogelijk gemaakt door Gemeente Krimpenerwaard, Bibliotheek Krimpenerwaard en Cultuurhuis Krimpen aan de Lek.

Gegevens

Datum:
30 mei
Tijd:
19:30 tot 22:30
Evenement Categorie:

Locatie

Cultuurhuis Krimpen aan de Lek