Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Jeugdexcursie Vogelklas Karel Schot

15 april 2023 vanaf 13:30 tot 17:00

We gaan met de jeugdwerkgroep op bezoek bij Vogelopvang Karel Schot in Rotterdam-Zuid. Je krijgt tijdens een wandeling over het terrein te zien hoe het vogelasiel werkt. Je kunt de vogels van dichtbij bekijken en je hoort hoe de Vogelklas op deze bijzondere plek is ontstaan.

Voor deze excursie zijn we afhankelijk van een aantal ouders die kunnen rijden. Uiteraard zijn ook zij van harte welkom. Deelname is zoals gebruikelijk gratis. Meer info of opgeven? b.hallie@hetnet.nl of 06-28430807. Leden van de werkgroep ontvangen nog een uitnodiging per mail.

Wat doet Vogelklas Karel Schot?
Vogelklas Karel Schot is een opvangcentrum voor hulpbehoevende wilde vogels en andere dieren. Zieke, gewonde of op een andere manier in de problemen geraakte vogels kunnen bij de Vogelklas terecht. Ze worden verzorgd tot ze in staat zijn om voor zichzelf te zorgen en worden dan weer vrijgelaten.
Alle in het wild levende vogelsoorten, vleermuizen, egels, marters en andere kleine zoogdieren kunnen bij de Vogelklas terecht. Voor andere soorten weten de medewerkers van de Vogelklas de weg naar het juiste opvangcentrum.

 

Gegevens

Datum:
15 april 2023
Tijd:
13:30 tot 17:00
Evenement Categorieën:
,