Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

#NVWK60 – Vrijwilligersbijeenkomst –

3 september 2022 vanaf 16:00 tot 20:30

kaartje van de Krimpenerwaard, waarop te zien waar in de polder welke producten worden gemaakt

Twee keer moesten we de vrijwilligersbijeenkomst overslaan, dit jubileumjaar gaat ze eindelijk door. Voor alle leden (en partner) die op welke manier dan ook actief zijn (geweest) in de vereniging, je bent van harte welkom voor het ontspannen gesprek, een lekker drankje, heerlijk eten. Kortom een fijne middag en avond.
Zet in je agenda zaterdag 3 september vanaf ongeveer 16.00 uur tot zonsondergang. We ontmoeten elkaar bij de Hendrikshoeve in het Loetbos.
Voor het eten en drinken gaan we dit jaar in zee met de Voedselfamilie Krimpenerwaard en Broodje Kadootje. Zij werken met de producten van de voedselmakers die we vorig jaar in elk nummer van de Waardvogel hebben voorgesteld. Dit jaar willen we het voedselfamilie-gevoel extra inhoud geven. Verwacht dus producten die zoveel mogelijk in onze directe omgeving, in de Krimpenerwaard, zijn voortgebracht: kazen, vlees, kreeft, smoothies, vruchtensappen, ijs enz. Kortom, een unieke kans om van allerlei uit je eigen omgeving te proeven en genieten.

Of je nou regelmatig actief bent via een van de werkgroepen met knotten, hooien, tellen, vlotjes, monitoren, ringen, of af en toe waarnemingen invoert, of foto’s aanlevert voor de website, of die ene avond in de kascontrolecommissie in de boeken duikt, jij bent van harte uitgenodigd om deze heerlijke streekervaring mee te maken.

Laat even weten of je komt, graag via onderstaand formulier, per mail info@nvwk.nl of telefonisch naar de secretaris. Voor de organisatie is het fijn als we weten hoeveel mensen we mogen verwachten.

Laat even weten of gezondheid en/of overtuigingen effect hebben op je menukeuze, en of je behoefte hebt aan vervoer dan wel plek hebt voor anderen.

Gegevens

Datum:
3 september 2022
Tijd:
16:00 tot 20:30
Evenement Categorie:
Evenement Tags:

Organisator

bestuur NVWK
E-mail
info@nvwk.nl

Locatie

Hendrikshoeve in het Loetbos