Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Werkzaamheden Boomgaard Krimpen

19 november 2022 vanaf 09:00 tot 13:00

Op 19 november is er alweer onze tweede werkochtend. De locatie is inmiddels een bekende: Boomgaard Krimpen, Boveneindselaan 100, 2924 BA Krimpen aan den IJssel.
Deze zomer bleken zes bomen aangetast te zijn door bacterievuur, waardoor er direct moest worden ingegrepen om de zieke takken weg te zagen. Een boom is volledig gerooid. We gaan bekijken wat we doen met het resultaat. Verder zal er regulier snoeionderhoud aan de fruitbomen moeten plaatsvinden. Daarnaast zullen we de esdoorns langs de singel moeten uitdunnen. We zullen de braamstruiken en brandnetels weer moeten verwijderen. De hulp van de nieuw aangeschafte bosmaaier zal daarbij zeer van pas komen. Je hoeft je niet aan te melden!

Het organisatieteam beschikt helaas niet meer over een altijd beschikbare auto met trekhaak voor het aan- en afrijden van onze knotkar. Dat betekent dus maatwerk per werkdag en we gaan ervan uit dat we kunnen organiseren. Kun je daarbij incidenteel of meer structureel helpen? Dan kunnen Ber of Edwin daar informatie over geven.

Meer info: landschapswerkgroep@nvwk.nl.

Gegevens

Datum:
19 november 2022
Tijd:
09:00 tot 13:00
Evenement Categorie:

Locatie

Boomgaard Krimpen, Boveneindselaan 100, Krimpen aan den IJssel