Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Kennisdag Boerenlandvogels Zuid-Holland

12 oktober 2023 vanaf 10:00 tot 17:00

Deze Kennisdag is bedoeld voor collectieven en agrariërs, voor particuliere grondbezitters, terreinbeheerders, natuurbeheerders, faunabeheerders, vrijwilligers en andere betrokkenen bij boerenlandvogels.

Het programma bestaat uit een plenaire opening met daarna een aantal workshops voor en na de lunch, een afsluiting en een borrel. Er is daarnaast genoeg tijd voor netwerken. Onderwerpen die aan bod komen zijn onder andere mozaïekbeheer, akkervogels, kuikenoverleving en monitoring.

Het Actieplan Boerenlandvogels Zuid-Holland zet in op het behoud en toename van akker- en weidevogels. Dit is een samenwerking tussen provincie Zuid-Holland, de agrarische collectieven verenigd in BoerenNatuur Zuid-Holland, Staatsbosbeheer, Natuurmonumenten, Zuid-Hollands Landschap, LTO Noord, de waterschappen Zuid-Holland, Hollands Particulier Grondbezit, Faunabeheereenheid Zuid-Holland, Natuur en Milieufederatie Zuid-Holland en de vrijwilligers vertegenwoordigd in de Groene Motor.

Inloop vana 9.30. Aanmelden kan via deze linkVoor meer informatie kun je contact opnemen met: Mellanie Vellekoop, tel 0620509269.

 

 

Gegevens

Datum:
12 oktober 2023
Tijd:
10:00 tot 17:00
Evenement Categorie:

Locatie

De Dyck, Woudsedijk-Zuid 43, 2481 NB Woubrugge