Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Maaien idylle Loetbos gecanceld

13 juli vanaf 09:00 tot 13:00

Gezien de voorspelde nattigheid deze week hebben we besloten om het maaien uit te stellen tot volgende week zaterdag 20 juli.

Ook dit jaar weer een oproep om te helpen. De idylle in het Loetbos en enkele botanische veldjes van het hoogheemraadschap langs het fietspad door het Loetbos worden onderhouden door de NVWK. We maaien de veldjes twee keer per jaar, ruimen het hooi af en houden de bomen en struiken in toom.

De eerste maaironde is reeds achter de rug. We vragen weer of je komt helpen het maaisel af te ruimen op zaterdag 13 juli. In verband met het wisselvallige weer, houden we zaterdag 20 juli alvast aan als reservedatum. Aanvang 9:00 uur en afronden rond 13:00 uur. Uiteraard is er een pauze en er is ook altijd gelegenheid voor een toelichting op het beheer van de veldjes en de planten die er groeien.

We verzamelen bij de Hendrikshoeve (Loet 4, 2941LB Lekkerkerk). Waarschijnlijk is het kanocentrum open, maar zelf koffie/thee en iets met energie meenemen is verstandig.

Graag horen we of je komt helpen door een mailtje naar landschapwerkgroep@nvwk.nl. Bijzonderheden kunnen we dan op tijd aan je doorgeven.

 

Gegevens

Datum:
13 juli
Tijd:
09:00 tot 13:00
Evenement Categorie: