Afval opruimen tijdens je wandeling in de buurt.

Nu we allemaal veel meer ommetjes lopen, is er ook meer behoefte aan het opruimen van afval dat we onderweg tegenkomen. Blikjes, mondkapjes en verpakkingsmateriaal: je komt van alles tegen op Goudse straten. Om het nog iets makkelijk te maken stelt Cyclus een aantal gratis opruimpakketten beschikbaar.

Cyclus zet zich elke dag in voor het creëren van een schoon en veilig leefmilieu. Daarbij wilt Cyclus de inwoners van de gemeente Gouda graag ondersteunen om ook aan de slag te gaan. “Dit doen zij door het gratis uitlenen van prikkers, vuilniszakken, vuilniszakhouders en gekleurde veiligheidshesjes. Na afloop van het initiatief zorgen zij ervoor dat het ingezamelde afval opgehaald wordt. Dan hoeft de inwoner zich hier geen zorgen meer om te maken en weet hij/zij zeker dat het in goede handen is. Zo zorgen we samen voor een schoon milieu”, vertelt Inge van Leeuwen van Cyclus.

Voor meer informatie en aanmelden zie onderstaande link

https://indebuurt.nl/gouda/gemeente

Tekst: www.indebuurt.nl