Klimaatmars 6 november 13:00 op de Dam, Amsterdam

De klimaatcrisis is nu. Steeds meer mensen worden getroffen door bosbranden, overstromingen en hongersnoden. Toch doet het Nederlands kabinet al jaren te weinig om mensen in binnen- en buitenland te beschermen. Daarom wordt de Klimaatmars gehouden op zaterdag 6 november in Amsterdam.

Er wordt geëist dat het kabinet nú in actie komt met ambitieuze, eerlijke klimaatplannen voor een weerbaar heden en een leefbare toekomst. Samen kunnen we de schade beperken en bouwen aan een beter bestaan. 

Daarvoor is iedereen nodig! Mensen in alle hoeken van de wereld gaan de straat op voor een leefbaar klimaat. Ook in Nederland is jouw stem hierbij onmisbaar. Dit is hét moment voor actie. Dus kom naar Amsterdam en doe mee.

Voor aanmelden en practische informatie; https://klimaatmars2021.nl/

Tekst: klimaatmars2021.nl