Heempad journaal 59

Hans van Dam woont en werkte in Boskoop. Hij is actief voor IVN Boskoop en Natuurtuin De Veenmol. Zijn roots liggen in de Krimpenerwaard. Het HPJ is de onafhankelijke nieuwsbrief van Vrienden van het Heempad (VvhH) Boskoop en vele onderwerpen die Hans aandraagt, raken ook onze harten.

In deze nieuwsbrief o.a. Floron’s Eindejaars Plantentelling: worden het ijsbloemen of de laatste overlevenden?, winterklussen, draai vuurwerk de nek om, weerextremen, het klimaat in eigen omgeving, de lente keerde terug, half april koesterde ik me in het zonnetje, een gouden herfst, vragen tijdens de Energiebespaarmarkt aan de klimaatburgemeester, Meer bomen Nu en hoe plant je bomen? Noteer in uw jaaragenda: De volgende natuurexcursies met IVN Vrienden van het Heempad 2023.

Verder lezen:

Tekst: Hans van Dam, foto: Maria Kuijf