Klimaatmars op 6 november

Doe mee met de Klimaatmars op 6 november in Amsterdam! Samen maken we dit het grootste klimaatprotest dat Nederland ooit heeft gezien.

De klimaatcrisis is nu. Begin november komen wereldleiders bijeen tijdens de VN Klimaattop in Glasgow om te praten over klimaatverandering. Dit is hét moment voor massaal protest. Over de hele wereld gaan mensen de straat op om ambitieus klimaatbeleid af te dwingen. Ook in Nederland zullen we protesteren voor een leefbaar klimaat.

Steeds meer mensen worden getroffen door bosbranden, overstromingen en hongersnoden. Toch doet het Nederlands kabinet al jaren te weinig om mensen in binnen- en buitenland te beschermen. Daarom gaan we zaterdag 6 november de straat op in Amsterdam.

We eisen dat het kabinet nú in actie komt met ambitieuze, eerlijke klimaatplannen voor een weerbaar heden en een leefbare toekomst. Samen kunnen we de schade beperken en bouwen aan een beter bestaan. 

Daarvoor hebben we iedereen nodig! Mensen in alle hoeken van de wereld gaan de straat op voor een leefbaar klimaat. Ook in Nederland laten we massaal van ons horen, en jouw stem is hierbij onmisbaar. Dit is hét moment voor actie. Dus kom naar Amsterdam en doe mee.

Lees verder en meld je aan op; https://klimaatmars2021.nl/