Basiscursus Planten en Dieren (her)kennen deel II

Hoe herken je bomen zonder blad, hoe zit het nu met de vogeltrek en hoe komen insecten eigenlijk de winter door? Dat – en meer – leer je in de vijf gloednieuwe lessen van de online Cursus Veldbiologie die SoortenNL samen met anderen organiseert.

Vanaf 29 december start cursus 2
De eerste elfdelige online Cursus Veldbiologie vond plaats in het voorjaar van 2021. Veel cursisten gaven aan interesse te hebben in een vervolg. Goed nieuws dus, want vanaf 29 december starten we met een nieuwe serie lessen. Deze winterserie kost €25,- en bestaat uit vijf lessen met extra aandacht voor o.a. planten, insecten, vogeltrek en wintergasten.

Digitale lessen
De digitale lessen worden voorafgegaan door een korte instructie per mail en zijn ook digitaal terug te kijken. Na afloop van elke les krijgt iedereen een overzicht van de belangrijkste links, tips en bronnen toegestuurd. Tijdens de les staat de chat open voor vragen aan een expert panel.

Klik hier om je aan te melden voor de cursus.