Nieuw budget beschikbaar voor vergroenen tuin bij HHSK

Nu het nieuwe jaar is ingegaan, is ook weer nieuw budget beschikbaar binnen onze subsidieregeling Klimaat en Ruimte! Gaat u aan de slag met het vergroenen van uw tuin, het aanleggen van een waterberging en/of het afkoppelen van de regenpijp van het riool? Dan kunt u hier mogelijk subsidie voor krijgen. Kijk snel op www.hhsk.nl/samenwaterproof voor meer informatie.

Samen waterproof

Het wordt warmer en het regent harder en langer. Tegelijkertijd blijft het langere periodes droog. De zeespiegel stijgt. En dat terwijl we te maken hebben met een langzaam dalende bodem. Klimaatverandering heeft grote gevolgen. En vraagt om ingrijpende en duurzame maatregelen. Op wereldniveau én bij u in de buurt. Het is hoog tijd om samen in actie te komen! Zullen we onze leefomgeving Samen Waterproof maken?

Zie voor meer info: https://www.schielandendekrimpenerwaard.nl