Voucherregeling De Groene Motor

Met een laagdrempelige initiatief grote en kleine wensen van vrijwilligersgroepen waar kunnen maken. Met de voucherregeling van De Groene Motor is het mogelijk. Vraag ons wat er kan en we denken graag met je mee! Op de overzichtspagina vind je ook alle informatie, spelregels en inschrijving. 

Mail of bel ons gerust met jouw creatieve ideeën en wensen: info@degroenemotorzh.nl of 015 – 286 4350

Op de hoogte blijven van de vouchertrajecten? 

In de nieuwsbrief van De Groene Motor geven we updates over de voucherregeling, vrijwilligersgroepen en activiteiten in het groen.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Landschapsfonds Holland-Rijnland

Het landschap nog mooier maken door kleine landschapselementen terug te plaatsen of aan te leggen? Dan is deze voucher-actie wat voor jou! Het Landschapsfonds Holland-Rijnland biedt een voucherregeling aan voor een aantal gemeenten binnen Zuid-Holland.

Hart voor boomgaarden en kleine landschapselementen

Een hoogstam boomgaard bestaat uit minimaal vijf fruit- of notenbomen van Oudhollandse rassen, vaak omringd door boerenheggen of struweelhagen. Een boomgaar helpt wilde bijen, egels en steenuilen aan voedsel en nestgelegenheid. Maar ook kleine landschapselementen als grienden, poelen, solitaire-, laan- en knotbomen en de eerder genoemde hagen zitten in het hart van Holland-Rijnland.

Je kunt jouw aanvraag indienen bij www.landschapsfondshollandrijnland.nl/voucher/