Het wandelevenement voor de Krimpenerwaard!

Wat is er leuker dan samen met je gezin, vrienden, kennissen en club- of klasgenoten wandelend de Krimpenerwaard te verkennen?! Dat kan met ‘Op Stap in de Streek’. StreekFonds Krimpenerwaard en Wandelsportvereniging Op Stap laten je tussen 15 mei en 19 juni genieten van mooie wandelroutes in de Krimpenerwaard.
Je hebt de keuze uit negen routes van ongeveer 5 kilometer en negen routes van ongeveer 10 kilometer. Je vindt ze vanaf 1 mei compleet met startpunten en routebeschrijvingen op de websites: www.streekfondskrimpenerwaard.nl/opstapindestreek en www.wsvopstap.nl
 
Hoe het werkt:
– Je haalt je deelnamekaart op bij één van de voorverkooppunten*  en betaalt zoveel mogelijk per pin (Donateurs van het StreekFonds en leden van Op Stap krijgen de deelnamekaart gratis) Je krijgt dan gelijk een handige rugtas voor onderweg!
– Je loopt minimaal vier routes naar keuze in de periode 15 mei -19 juni
– Tijdens je wandeltocht kom je een vlinder met nummer tegen. Dat nummer noteer je op je deelnemerskaart
– Je hebt zelf de keuze wanneer je welke routes loopt
– Na afloop van minimaal 4 routes lever je je ingevulde kaart in bij jouw verkooppunt, je krijgt dan een leuke verrassing!

Meedoen aan ‘Op Stap in de Streek’ kost € 5 per persoon.

Donateurs van het StreekFonds en leden van Op Stap (op vertoon van hun KwBN pas) krijgen de deelnamekaart gratis. 

Het Streekfonds Krimpenerwaard ondersteunt groene initiatieven met subsidies. De NVWK heeft diverse acties kunnen uitvoeren dankzij de steun van het Streekfonds.