Nieuwsbrief winter vogeltellingen november 2021

In bijgaande nieuwsbrief de bijzonderheden over de telling van november 2021 en meteen de herinnering om komend weekend van 18 en 19 december weer de polder in te gaan om de aanwezige vogels te tellen.

Qua weer ziet het weer er redelijk gunstig uit. Komend weekend wordt het zacht met een graad of 8, wel is er kans op een buitje. Wel is het de afgelopen weken vrij koud geweest in het noorden dus mogelijk wat extra vogels die deze kant op zijn gekomen.
Qua corona is het aantal besmettingen hoog stabiel. Op dinsdag 14 december was er weer een persconferentie en er worden geen versoepelingen maar ook geen zwaardere maatregelen verwacht. Blijf de basisregels volgen waarvan de 1,5 meter het lastigste is tijdens ons werk.
Hans wens iedereen goede feestdagen.

Zie onderstaande nieuwsbrief.

Tekst: Hans Kouwenberg