De 9 populairste vogelgebieden van Nederland

Op de website birdingplaces.eu staan meer dan 5.000 vogelkijkgebieden in Europa die door vogelkenners tot in detail werden beschreven. En bijna 800 gebieden in Nederland. Met de nieuwe Top 100-pagina kun je op Birdingplaces van elk land de 100 hoogst gewaardeerde vogelgebieden bekijken. Dat levert soms verrassende resultaten op. Wat vinden vogelaars de 9 meest aansprekende vogelgebieden van Nederland?

Gebruikers van de website birdingplaces.eu kunnen de beschreven vogelkijkgebieden beoordelen nadat ze er een bezoek hebben gebracht. Op die manier zijn er per land Top 100-pagina’s samengesteld. De beoordelingen lopen van 1 tot 5 sterren. De lijst verandert elke dag, omdat nieuwe beoordelingen direct in de lijst verwerkt worden.

Lees het bericht van vogelbescherming hier verder.