Basiscursus Flora 2023 (gegeven door ‘onze’ Stef)

Wil je wilde planten in Nederland bij naam kennen en leren determineren? Dan ben je bij FLORON aan het juiste adres. Zij organiseren in 2023 opnieuw deze online Basiscursus flora. Je kunt je aanmelden voor de Basiscursus Flora 2023.

De cursus is een praktische cursus voor iedereen die wilde planten wil leren herkennen. Voorkennis is niet noodzakelijk. Tijdens de cursus leer je verrassend snel wilde bloemen en veel voorkomende bomen, struiken en grassen op naam te brengen. Je verrijkt je botanische woordenschat met termen als “steunblad” en “stroschub”. De lessen volg je vanuit huis, want de cursus wordt digitaal gegeven. Na 14 lessen ben je helemaal thuis in het determineren en heeft jouw soortenkennis een hoger niveau. Zo leer je op een leuke manier wilde planten herkennen en determineren.

Aanmelden kan tot zondag 12 maart.

Voor meer informatie en aanmelden, klik hier.