Gevraagd: Hulp bij het afruimen van hooi

Inmiddels is het zo ver dat wij voor de tweede keer de veldjes in het Loetbos gaan maaien. Het afruimen van het hooi, waarbij wij jullie hulp nodig hebben, is op zaterdag 30 september (Idylle in het Loetbos) en op zaterdag 7 oktober (veldjes van het Hoogheemraadschap Krimpenerwaard, langs het fietspad bij de Loet).

Help je mee? Zoals gebruikelijk starten wij om negen uur bij de Hendrikshoeve (Loet 4 te Lekkerkerk) en gaan door tot ongeveer één uur. De veldjes van het HHSK liggen op enige afstand van de Hendrikshoeve, langs het fietspad, dus handig als je op de fiets komt.

Het is niet zeker of het kanocentrum nog open is, wij adviseren daarom zelf wat eten en drinken mee te nemen. Bij de Hendrikshoeve zijn de toiletten open en er is drinkwater.

Graag horen wij of je komt helpen. Stuur een mailtje naar landschapwerkgroep@nvwk.nl, of een appje naar Edwin Valentijn, 06-48131144. Bijzonderheden of annuleringen kunnen wij dan op tijd aan je doorgeven. Wij zien uit naar je komst!

Edwin Valentijn en de maaiers, Ber, Max en Benjamin.

Foto: Arie van de Graaf