SoortenNL presenteert nieuwe editie cursus Planten en Dieren Herkennen

Speciaal voor natuurliefhebbers die meer willen leren over planten, dieren, bomen, paddenstoelen, vlinders, insecten en andere mooie natuur die Nederland rijk is, organiseert SoortenNL de cursus Planten en Dieren Herkennen. Van 9 mei tot en met 11 juli is er elke week een online les waarin onze eigen natuur centraal staat, inclusief huiswerkopdrachten en een certificaat.

Hoe herken je verschillende Nederlandse plant- en diersoorten en waar en hoe leven ze? De cursus is een praktische cursus voor iedereen die Nederlandse soorten wil leren kennen, en: voorkennis is niet nodig.
Zwemt hier een otter of een bever? At de eekhoorn of de specht van deze dennenappel? Welke vlinder vliegt er in mijn tuin?  Tijdens de cursus leer je verrassend snel algemene soorten herkennen, hoe ze leven en: wat je voor ze kunt doen! Lees hier verder.

Foto: S. van de Graaf