Rabobank Club Support, stem op VRS Nebularia

Ook in 2020 heeft Vogelringstation Nebularia zich weer in mogen schrijven in de Rabobank Club Support. Met de Rabobank Club Support ondersteunt de Rabobank Krimpenerwaard en Gouwe met een donatie de verenigingen in hun omgeving.  Leden van de Rabobank krijgen vijf stemmen. U kunt minimaal drie en maximaal vijf verenigingen uitkiezen en deze minimaal één en maximaal twee stemmen geven.  Voor elke stem die een vereniging ontvangt (dat varieert van biljartclub tot wandelvereniging, van ouderenclub tot natuurvereniging), krijgen zij een evenredig percentage aan sponsorgeld. Voor het vogelringstation is dit een mooie gelegenheid om de jaarlijkse kosten te drukken. Afgelopen jaar hebben zij ruim € 300,00 mogen ontvangen, mede dankzij de stemmen van de leden van de Rabobank.

Heeft u een Rabobankrekening en bent u ook lid (dat is trouwens gratis), dan zouden de ringers van VRS Nebularia het fijn vinden als u op vogelringstation Nebularia stemt (het liefst met maximale 2 stemmen).

Kunt u zelf niet stemmen, maar misschien heeft u familieleden, vrienden of kennissen die dat wel kunnen, attendeer hun dan op het goede werk van Nebularia en vraag of zij het vogelringstation hun stem willen gunnen. Dus zeg het voort! Breng snel uw stem uit. Er kan gestemd worden tot 25 oktober! Ook de NVWK doet mee met de Rabo Clubsupport.

Meer informatie: https://www.rabobank.nl/particulieren/leden/clubsupport/

Foto header; gevangen geringde kleine karekiet in het Doove Gat, foto door Erik Kleyheeg