Breng je stem uit voor De Nationale Bomen Top 50

Help mee om de Top 50 van bijzondere bomen te bepalen. De uiteindelijke Top 5 wordt vastgesteld door de vakjury maar ook door het aantal stemmen en krijgt levenslange boomzorg! Doe mee en stem op een boom voor De Nationale Bomen Top 50 en maak kans op de hoogste positie in de Top 5!

Er zijn veel bijzondere bomen met een verhaal genomineerd. Bomen die mensen inspireren, rust geven en misschien zelfs troost brengen? Grote bomen zijn belangrijk en met deze monumentale bomenactie willen we dat benadrukken. Uiteindelijk gaan wij uit De Nationale Bomen Top 50 de 5 meest bijzondere bomen adopteren en levenslang verzorgen.

Waarom De Nationale Bomen Top 50?

Volwassen bomen behouden, dat was 50 jaar geleden de reden om Nationale Bomenbank te starten. Die passie is gegroeid en kennisatelier voor boom en bodemTerra Nostra is hier uit voort gekomen. Wij willen ons 50-jarig jubileum met deze actie vieren en iets waardevols teruggeven aan de maatschappij. Wij willen bomen laten leven!  

Waarom De Nationale Bomen Top 50?

Volwassen bomen behouden, dat was 50 jaar geleden de reden om Nationale Bomenbank te starten. Die passie is gegroeid en kennisatelier voor boom en bodemTerra Nostra is hier uit voort gekomen. Wij willen ons 50-jarig jubileum met deze actie vieren en iets waardevols teruggeven aan de maatschappij. Wij willen bomen laten leven!  

Om te stemmen en verdere informatie zie; https://www.denationalebomentop50.nl/